Редактор: Виолета Николаеваe-mail: Колаж БНТ, архивДоналд Тръмп упрекна американския президент Джо Байдън

...
Редактор: Виолета Николаеваe-mail: Колаж БНТ, архивДоналд Тръмп упрекна американския президент Джо Байдън
Коментари Харесай

Тръмп недоволен от Байдън след срещата с Путин заради „Северен поток 2“

Редактор: Виолета Николаева

e-mail: 

Колаж Българска национална телевизия, списък

Доналд Тръмп укори американския президент Джо Байдън след първата му среща с съветския му сътрудник като главнокомандващ, настоявайки, че Съединени американски щати не са спечелили нищо от срещата, наричайки я „ добър ден “ за Москва, оповестява Fox, представена от RT.

„ Не получихме нищо. Дадохме доста огромна сцена на Русия и не получихме нищо “, съобщи Тръмп в сряда вечерта на Шон Ханити от Fox, продължавайки да нападна Байдън за отпадане на глобите по плана за газопровод„ Северен поток 2 “, който се строи от Русия и ще транспортира газ в Европейския съюз.

Отказахме се от нещо необикновено скъпо. Спрях тръбопровода „ Северен поток “. Върнаха го и нищо не получихме за него... Мисля, че беше добър ден за Русия.

Бившият президент добави, че енергийните политики на Байдън ще " създадат Русия толкоз богата " и добави: " Когато напуснах, това беше Щатски долар 1,87 галон за галон газ, в този момент е над Щатски долар 3. Ще стигне до Щатски долар 5, Щатски долар 6 или Щатски долар 7 и това е по-голямо от нарастването на налога. "

Байдън се отхвърли от наказания против немска компания зад „ Северен поток 2 “ предишния месец, като съобщи, че те са „ контрапродуктивни във връзка с нашите европейски връзки “. На 4 юни Путин разгласи, че първият сектор от тръбопровода, който ще транспортира газ от Русия до Германия през Балтийско море, е приключен.

Въпреки, че Тръмп осъди представянето на президента с Путин, той макар счита, че желае опонентът му да се оправи добре.

" Вижте, уповавам се, че няма проблеми ", сподели той. „ Искам да се оправи добре. Искам да излезе и да се оправи добре. Мисля, че изборите бяха необикновено несправедливи, само че желая този човек да излезе и да направи положително за страната ни. "

След повече от три часа диалози с Владимир Путин в Женева, Швейцария в сряда, Байдън съобщи пред кореспонденти, че ще продължи да оказва напън върху Русия по въпроси като хакерските атаки и правата на индивида и в това време ще работи с Москва в региона на надзор на оръжията и световна непоклатимост.

„ Няма сурогат... на разговор лице в лице сред водачите. Няма ", сподели Байдън и добави, че той и Путин носят " неповторимата отговорност да ръководят връзките сред две мощни и горди страни ".

Путин даде сходен звук на обособена конференция, като съобщи, че сред страните няма „ неприязън “, макар безчет различия, и назова срещата „ градивна “.

Тръмп се срещна с Путин през юли 2018 година във финландската столица Хелзинки и бе упрекнат от демократите и някои републиканци съгласно съветския водач. 

Съобщете ни, в случай че видите неточности и нередности в публикацията или мненията. Пишете непосредствено на [email protected] . Ще обърнем внимание!

За реклама в "Петел " на цена от 50 лв. на ПР обява пишете на и вижте още в -.

Прочети тук -
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР